DESPRE NOI

 

S.C. Cons Ship s.r.l. este specializata in livrarea de echipamente navale , in principal ancore, lanturi, vinciuri si echipament de punte, cu livrari in si din intreaga lume.

Sediul central este in Galati - Romania.

 

Va putem oferi ancore conventionale (tip "Hall","Spek","Baldt") si ancore cu putere mare de tinere( tip "Danforth" , "D'Hone" ,"AC-14" , & "Pool" type. Deasemenea va putem livra lanturi navale cu punte in toate marimile si calitatile.

Putem livra faimoasele ancore SHP ("Superior Holding Power ") care sunt folosite pe piata Off-Shore pentru amarare, pentru barjele -macara si pentru navele de aprovizionare, platforme de foraj marin, nave de supraveghere si dragoare.

Firmele din Romania cu care colaboram pot livra toate produsele cu certificate de Registru.In plus avem stocuri de echipamente fabricate in afara Romaniei.

Datorita bunelor relatii pe care le avem in intreaga lume cu producatori de echipamente navale putem oferi o gama mare de astfel de produse, cum ar fi : vinciuri de ancora si manevra, vinciuri de cuplare, cabestane, role de ghidare, nari de bordaj cu role, nari de bordaj Panama, binte si babale, stope de lant, etc.

Daca doriti orice alt tip de echipamente navale, le putem aduce de la cei mai buni producatori si in termenul cel mai scurt.

Suntem la dispozitia Dvs. si pentru o serie de servicii de intretinere si reparatii, in colaborare cu firme din Olanda si din Romania .

Deasemenea, suntem agenti in Romania pentru o serie de producatori de marca in domeniul echipamentelor navale : CASSENS & PLATH GmbH - Germany ; S.A.S.-GP Scotland; IRM OME - India .

Va rugam sa nu ezitati in a ne transmite cererile Dvs. de oferta , la adresele mentionate in pagina "CONTACT".